Om oss

Hasselstad Motor AB är ett familjeföretag med lång erfarenhet inom reparationer av bil och andra fordon.

Företagets historia

Det började år 1970 när Allan grundade aktiebolaget Hasselstad Motor AB i det lilla samhället Kallinge i Ronneby kommun - centralt i Blekinge. Verkstaden, som alltid legat på samma ställe, sysselsätter idag fyra reparatörer. Den äldsta sonen Kent var den första att börja jobba tillsammans med sin far år 1975 och 14 år senare började även den yngsta sonen Benny jobba på Hasselstads. Det senaste tillskottet Mikael, Kents son, anslöt sig till gänget år 2002. Alla tre generationer har ett väldigt stort intresse för bilar och fordon och för att hålla sig uppdaterad med utvecklingen av fordon åker alla på verkstaden årligen på kurser.

På Hasselstads tycker vi att det är viktigt att våra kunder är nöjda med det arbete vi utför!

Vi på Hasselstad Motor förstår att bilägare idag inte kan leva utan sin bil i flera veckor bara för att den behöver repareras. Därför gör vi alltid vårt yttersta för att laga din bil så fort vi kan! På Hasselstads är vi väldigt nöjda över att en stor del av våra kunder idag återvänder till oss för ytterligare tjänster. Detta ser vi som ett tydligt tecken på att våra kunder är nöjda med den service vi erbjuder. I och med att vi funnits sedan 70-talets början är många av våra nuvarande kunder barn, ja till och med barnbarn, till tidigare kunder.

Medarbetare

Allan

Allan grundade Hasselstads Motor AB år 1970. Hans intresse för bilar och fordon har alltid varit stort och därför beslutade han sig för att starta sin egen verkstad.

Kent

Kent var den första som blev anställd på Hasselstads Motor AB, år 1975. Precis som sin far har han alltid varit intresserad av fordon, vilket gjorde hans yrkesval till ett lätt val.

Benny

Som yngsta son började Benny jobba på sin fars verkstad 1989 efter att ha avslutat sin fordoninriktade yrkesutbildning. Likt sin bror och far har bilar alltid varit en hobby.

Mikael

Mikael är det senaste och yngsta tillskottet till verkstaden. Precis som sin far, farbror och farfar har bilar och fordon alltid varit hans hobby.