Våra tjänster

Verkstad som sätter dig i fokus

Tjänster

På Hasselstads Motor AB kan vi erbjuda dig som kund ett flertal tjänster. Vi reparerar bilar av alla märken och modeller och utöver det reparerar vi även släpvagnar, traktorer, husbilar, lätt lastbil och minibussar. Vi hjälper dig även att byta däck och om det är dags att köpa nya fixar vi fram de däck du behöver, oavsett märke. Utöver reparation och service av bil erbjuder vi även våra fasta kunder skjuts om de inte har annat färdsätt när de lämnat bilen för reparation eller besiktning. Vi har även möjlighet att hjälpa dig om du stannat med bilen någonstans i närheten av Ronneby - då bogserar vi den till verkstaden och ser till att få den fixad!

Bilreparationer

Oavsett vad som behöver repareras gällande din bil - det kan vara bromsarna, kopplingen eller motorn - eller om du bara vill byta däck. Vi på Hasselstad hjälper dig!

Traktorreparationer

På Hasselstad Motor AB har vi lång erfarenhet av att reparera traktorer. Oavsett vilket problem du har ser vi till att lösa det åt dig. Det är bara att ringa!

Övriga reparationer

Utöver reparationer av bilar och traktorer så reparerar vi även släpvagnar, husbilar, lätt lastbil och minibussar. Tveka inte att slå oss en signal - vi fixar det!

Service

Alla som äger en bil vet att man behöver serva sin bil med jämna mellanrum. På Hasselstads verkstad gör vi lång erfarenhet av att serva bilar och vi ser alltid till att din servicebok blir korrekt ifylld och vi garanterar att det är riktigt gjort.

Diagnostisera

Nyare bilmodeller blir mer och mer digitaliserade och för att felsöka dem behöver man speciell utrustning. På Hasselstads verkstad hänger vi med i dagens utveckling har har utrustning för att diagnostisera de allra flesta bilmodeller.

Dags att besikta bilen? Vi hjälper dig!

På Hasselstads kan vi boka besiktning åt dig, oavsett om det gäller bil, husvagn, husbil eller släpvagn. Allt du behöver göra är att lämna fordonet hos oss på besiktningsdagen, så kollar vi igenom den innan vi kör den till besiktningen. Fordonet kan du hämta hos oss senare på dagen. Dock kvarstår besiktningsavgiften.

Kontakta oss

Har bilen stannat efter vägen?

Har din bil stannat efter vägen i närheten av Ronneby så hjälper vi dig att bogsera den till vår verkstad för att få den reparerad. Ring oss så hjälper vi dig!